iSYSTEM Labs

 

Kdo smo?

iSYSTEM Labs d.o.o. se že več kot 20 let ukvarja izključno z razvojem in proizvodnjo razvojnih ter testnih orodij za mikroprocesorje in mikrokrmilnike, ki se tržijo pod blagovno znamko iSYSTEM. Še do pred kratkim se je podjetje imenovalo ASYST electronic d.o.o., vse od ustanovitve leta 1993. Do preimenovanja podjetja je prišlo v smislu enotnega nastopa pred kupci. Uspešno poslovno zgodbo dopolnjujeta sestrski podjetji. Vsa tri podjetja so tako lastniško kot vodstveno povezana kar zagotavlja učinkovito in enotno delovanje vseh treh podjetij.

iSYSTEM AG, z sedežem v Munchnu, že od vsega začetka skrbi za marketing in prodajo razvojnih orodij pod blagovno znamko iSYSTEM po celem svetu. Njihova domena je tudi naš največji trg Nemčija,. Organizirajo tudi mrežo distributerjev po svetu, kjer so naši največji trgi Indija, Kitajska in Francija.

Drugo sestrsko podjetje iSYSTEM USA z sedežem v San Diegu, Kalifornija, se ukvarja izključno z prodajo naših izdelkov na trgu ZDA, ki je tudi naš drugi največji trg.

Naše stranke

Naši ključni kupci so razvojni in testni oddelki globalnih podjetij iz avtomobilske, letalske in medicinske industrije. Na primer, za svetovno znana proizvajalca srčnih spodbujevalcev Biotronik ter Boston Scientific, smo razvili razvojno orodje, ki jim omogoča izvajati dolgotrajne 24/7 analize in teste obnašanja srčnega spodbujevalca stimuliranega z scenariji nepravilnega delovanja srca.

Avtomobilska industrija
Bosch, Continental, Valeo, Hella, TRW, Brose, Autoliv ...
Letalska industrija
Thales, ki razvija dele za Airbus
Medicinska industrija
Bitronik in Boston Scientific, ki razvijata in izdelujeta srčne spodbujevalnike

Pri praktično vseh teh strankah gre za razvoj elektronike oz. naprav od katerih so odvisna človeška življenja oziroma so le ta lahko ogrožena v primeru nepravilnega delovanja naprave. Pri teh napravah že sam razvoj programske opreme poteka po točno predpisanih postopkih, bistven pa je poudarek na končnem testiranju, kjer je potrebno preveriti delovanje naprave v vseh možnih situacijah in celotni testni postopek ter rezultate tudi detajlno dokumentirati. Tu nič ni prepuščeno naključju!

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

V podjetju iSYSTEM Labs d.o.o. smo zavezani h kakovosti v vseh vidikih našega poslovanja. Zadovoljstvo naših kupcev je glavno vodilo našega delovanja, zato svoje procese, izdelke in storitve nenehno izboljšujemo. Naš sistem vodenja kakovosti izpolnjuje zahteve standarda ISO 9001.

Delovno okolje

Največje bogastvo podjetja iSYSTEM Labs so zaposleni. V razvoju smo vzpostavili visoko izobražen, talentiran in učinkovit tim inženirjev. Ker že v razvojni fazi tesno sodelujemo s proizvajalci mikrokrmilnikov (Freescale, Renesas, Infineon, NXP, ST, Texas Instruments ...), smo tehnološko v samem vrhu. V proizvodnji imamo iznajdljive in motivirane ljudi, ki zagotavljajo, da od naročila do dobave mine zelo kratek čas, tudi ko vse stvari niso optimalne. Fluktuacije praktično ne poznamo, smo pa precej zahtevni pri zaposlovanju, saj od bodočih sodelavcev pričakujemo ustrezen talent, motiviranost in urejenost.