O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni? 

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne strani. Brskanje po naši spletni strani je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.


Svoje nastavitve za piškotke, ki se uporabljajo na straneh podjetja iSYSTEM Labs d.o.o., lahko spremenite, prek nastavitev svojega spletnega brskalnika. Na ta način lahko svoj brskalnik nastavite tako, da bo shranjeval piškotke na vaši napravi oz. mu shranjevanje onemogočite – lahko sistemsko ali pa glede na posamezno spletno stran. Svoj brskalnik lahko nastavite tudi tako, da ob vsakem poskusu shranjevanja piškotkov s spletne strani ročno izberete, ali želite piškotke sprejeti ali ne. Takšno upravljanje s piškotki se razlikuje glede na brskalnik, ki ga uporabljate. Podrobnosti si lahko preberete v razdelku za pomoč znotraj svojega brskalnika, kjer boste našli informacije o možnostih za nastavitve upravljanja piškotkov.
V nadaljevanju boste našli povezave do strani z informacijami o tem, kako lahko sami spremenite nastavitve v svojem brskalniku: